Турове
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
НАЧАЛО
НАЧАЛО ЗА НАС НОВИНИ ДОКУМЕНТИ БРОШУРА КОНТАКТИ
КОНТАКТИ Хотели Трансфери Круизи Самолетни билети Галерия НАЧАЛО НАЧАЛО

КОМБИНИРАНИ ТУРОВЕ

Тур 1 - Българска душа

Тур 2 - Природен рай

Тур 3 - Парченце история с дъх на роза

Тур 4 - Розово масло, Тракийско вино и натурално кисело мляко

Тур 5 - Земята на старите занаятчии

ТЕМАТИЧНИ ТУРОВЕ

В царството на българските вина - вариант 1

В царството на българските вина - вариант 2

Фестивал на розата

Голф тур

Наследството на ЮНЕСКО в България

Турове

Хотели

Трансфери

Круизи

Самолетни билети

Галерия

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print

История

География

Традиции

Паметници под закрилата на ЮНЕСКО

ЗА БЪЛГАРИЯ Видове туризъм

Лов/Риболов

Фолклор

Голф

СПА/Балнеология

Роза

Минерални извори

Вино

Кисело мляко

Културен туризъм

Винен туризъм


Чудесата на България ГОРЕЩИ ОФЕРТИ ОФЕРТИ В БЪЛГАРИЯ ОФЕРТИ В ЧУЖБИНА

Ден 1

Пристигане на летище София, трансфер и настаняване в 5 * централно разположен хотел.

Следва разходка в София с посещение на някои от най-известните забележителности като: катедралния храм "Св. Александър Невски "- един от символите на София ; църквата "Св. София";  Паметникът на неизвестия воин ; Ротондата "Св. Георги"; останките на древна  Сердика и др. Свободно време за раходка по пешеходната зона.

Вечеря в традиционен ресторант с фолклорна музика, където можете да се насладите на вкусни български ястия и богат избор от вина и напитки.

Нощувка в София.


Ден 2

Закуска в хотела. Трансфер до летище София за  полет до Варна.

Варна- морската столица на България, третият по големина град, най-голямото пристанище и един от главните морски курорти на българското Черноморие.  

След пристигането във Варна следва разглеждане на забележителности й с посещение на: църквата " Успение Богородично'' - най-големият български православен храм в черноморския пристанищен град Варна, официално открит на 30 август 1886 г.- един от символите на града; църквата "Св.Николай Мирликийски'';красивата Морска градина, датираща от края на 19-ия век- емблема на град Варна; римските терми и др.

Трансфер и настаняване в Лайтхаус Голф & СПА хотел  - 5*.

Свободно време за почивка и запознаване с комплекса.

Нощувка в Лайтхаус Голф & СПА хотел.


Ден 3

Голф на игрище Лайт Хаус , нос Калиакра

Игрище Лайт Хаус е първият осъществен проект за шампионатно игрище на Ян Уснам в България.

Ян Уснам е не само един от най-добрите и опитни играчи на света, но също така е доказал и образцовия си дизайнерски талант върху редица нови голф игрища по света. Най-скорошният от тези проекти, съвместно с European Golf Design (EGD), е игрището Лайтхаус.

Последните технологични достижения са използвани при построяването на голф игрището, както свързани с дизайна на отводняващата и дренажна система, така и с рециклирането. Направена е комбинация от място с високи спортни изисквания и опазване на околната среда.


По желание следобяд: посещение на историческия град Балчик и на архитектурно-парковия комплекс " Балчишки дворец", археологически паметник на културата и паметник на градинарството и ландшафтно изкуство. Дворецът заедно с  Ботаническа градина на площ от 194 дка е една от главните забележителности на Северното Черноморие и е включен в Стоте национални туристически обекта. Изградени  са параклиси, дворове, фонтани и сгради в различни стилове - в типично български, византийски, римски и арабски, мавритански, трансилванския и др.

Нощувка в Лайтхаус Голф & СПА хотел.

 

Ден 4

Голф на игрище Блек Сий Рама, нос Калиакра

Безкрайна морска гледка от височина 200 метра към забележителния и многообразен черноморски залив от Нос Калиакра до Нос Галата - това е Блексирама, първото шампионатно сигничър голф игрище в България - 18 дупки, Пар 72, 6648 метра дължина и първият завършен проект на Гари Плеър в Източна Европа.

Блексирама/ Black Sea Rama - голф игрището на име от "Голф Inc", "Най-добър нов курс в света 2009", който е с Bentley награда, и къща клуб, озаглавен "Сграда на 2008 година".


След обяд игра на Тракийски Скали / Трейшън Клифс Голф & СПА ризорт, се намира в северната част на Черноморието между Каварна и Балчик на скалите, надвиснали ма морския бряг.

Третото голф игрище в райoна заедно с Блексирама и Лайтхаус Голф.

Трейшън Клифс /Thracian Cliffs e голф игрище с 18 дупки клас "Signature", проектирано от  легендата Гари Плеър. Обградено от назъбените крайбрежни скали и безкрайната синева на Черно море, Thracian Cliffs е едно от най-вълнуващите голф игрища на земята. На площ от 164 хектара панорамен терен, игрището се простира на 4,5 км по протежението на брега, обещавайки наистина незабравимо голф преживяване.

Нощувка в Лайтхаус Голф & СПА хотел.

 

Ден 5

Голф на игрище в Правец Голф Клуб

След закуска следва трансфер до летище Варна за полет до София. (продължителността на полета около 50 мин).

Транспорт с луксозен автобус до Риу Правец Ризорт-4* и настаняване в комплекса.

Правец Голф Kлуб, се намира на 50 км от София - лесно достъпен, само на 45 мин.  път от столицата София. Управляван от базираната в Сейнт Андрюс, Шотландия компания Бремър Голф, предлага шампионатно голф игрище с 18 дупки, пар 72, проектирано от Питър Харадин и голф академия, оборудвана по най-високите технологични стандарти с обширна тренировъчна зона. Емблематичната 8-ма дупка с пар 3 е разположена на предизвикателен за играчите островен грийн. 9-та и 18-та дупка завършват в един обединен просторен двоен грийн по подобие на Старото игрище в Сейнт Андрюс.

Голф игрището е обкръжено от невероятната гледка на планина, езеро и впечатляващия хотел Риу Правец Резорт-4*. Хотелът   разполага  с общо 242 луксозни помещения, три изискани ресторантa, СПА център на повече от 3 000 кв.м площ, модерен фитнес център, закрит и открит плувни басейни предоставят едно уникално преживяване за всички гости на комплекса.

Нощувка в Риу Правец Ризорт.


Ден 6

Голф  на игрището в Правец Голф Kлуб.

Голф игрището от парков тип е обкръжено от невероятната гледка на планина, езеро и впечатляващия хотел RIU Pravets Resort.

Голф клубът в комплекса предлага игрище с 18 дупки, пар 72, по дизайн на Питър Харадин, модерна голф академия и обширна тренировъчна зона. Емблематична е дупка №8, пар 3, чиито грийн е "островен". Голф клуб "Правец" изцяло се управлява от Braemar Golf - международна компания за мениджмънт на голф съоръжения, базирана в Дома на голфа - Сейнт Андрюс, Шотландия.


По желание следобяд може да се организира разходка до центъра на града.

Нощувка в Риу Правец Ризорт-4*.Ден 7

Трансфер с луксозен автобус до Пирин Голф & Кънтри Клуб , в близост до град Банско.

По пътя ще има възможност да се посети Рилския манастир - най-големият духовен център в България. Рилският манастир е най-големият и най-известният източноправославен манастир в България. Той е разположен в югозападната част на Рила планина.

Целият комплекс е на площ от 8800 кв. м , с правоъгълна форма, в центъра на вътрешния двор (3 200 квадратни метра), се намира кулата и главната църква. Манастирът носи името на своя основател, отшелник Иван Рилски (876-946 г.). Основана през 10-ти век, Рилският манастир е считан за един от най-важните културни, исторически и архитектурни паметници в България.


Настаняване в луксозния 5 * хотел Пирин Голф & Кънтри хотел.

Гостите на Пирин Голф хотел ще имат възможността да опитат местни специалитети и типичния алпийски кухня в традиционна атмосфера в Forest ресторант "La Foret", или интернационална кухня в основния ресторант "Euro кухня", или ориенталски ресторант "Вкусът на Азия ", който ще ви изненада с екзотична атмосфера и традиционни ястия от кухнята на Китай, Япония, Тайланд, а след това да се насладите на екзотични обстановка на бара" бара Нека ".

Нощувка в хотел Пирин Голф & Кънтри.


Ден 8

Голф на игрището на Пирин Голф Клуб

Пирин Голф & Кънтри Клуб разполага с две голф игрища с ексклузивен достъп за собственици и гости на комплекса. Гордостта на клуба е голф игрището от шампионски тип с 18 дупки (пар 72) по дизайн на капитана на европейскя отбор за Райдър Къп 2006 Ian Woosnam. Второто игрище е с 5 дупки и носи името на заобикалящата го естествена среда - Pirin Pine. То е проектирано от млада дизайнерска компания от Германия. Запалените голфъри могат да тренират и усъвършенстват своите удари в една от най-добрите и впечатляващи голф академии в Централна и Източна Европа. Академията е оборудвана с модерна тренировъчна видео техника (Scope, S&M Putt Lab) . В комплекса е разположен и новия  5-звезден хотел с впечатляваща архитектура, изискана обстановка и първокласно обслужване,който  ще Ви  осигури незабравима ваканция в приятна атмосфера за своите гости. Хотелът е разположен на север от главния панорамен път и граничи с 14-та дупка от игрището Ian Woosnam.

Нощувка в хотел Пирин Голф$ Кънтри .


Ден 9

Голф на игрището на Пирин Голф Клуб

След обяд по желание може да се организира разходка до град  Банско-  малко курортно градче в подножието на Пирин планина, което има свой собствен чар, като комбинира перфектните условия за практикуване на зимни спортове с добре запазените български традиции и фолклор. Планинският курорт е известен с уникалната си архитектура, впечатляващите двуетажни каменни къщи и развитите занаяти и изкуства. Места, които бихте желали да разгледате:o Къща-музей "Никола Вапцаров",o "Вельовата къща",o Къща-музей "Неофит Рилски",o Етнографски комплекс "Радановата къща",o Църквата "Св. Троица", с прилежащи часовникова кула и камбанария.

Отпътуване за София и нощувка.


Ден 10 Заминаване

В зависимост от часа на полета може да се организира посещение на Боянска църква.


Турът включва:


Голф игри на  следните голф игрища:

ГОЛФ ТУР В БЪЛГАРИЯ

ИГРАЙТЕ ГОЛФ НА РАЗЛИЧНИ ГОЛФ ИГРИЩА

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА  10 ДНИ / 9 НОЩУВКИ