Турове
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
НАЧАЛО
НАЧАЛО ЗА НАС НОВИНИ ДОКУМЕНТИ БРОШУРА КОНТАКТИ
КОНТАКТИ Хотели Трансфери Круизи Самолетни билети Галерия НАЧАЛО НАЧАЛО

КОМБИНИРАНИ ТУРОВЕ

Тур 1 - Българска душа

Тур 2 - Природен рай

Тур 3 - Парченце история с дъх на роза

Тур 4 - Розово масло, Тракийско вино и натурално кисело мляко

Тур 5 - Земята на старите занаятчии

ТЕМАТИЧНИ ТУРОВЕ

В царството на българските вина - вариант 1

В царството на българските вина - вариант 2

Фестивал на розата

Голф тур

Наследството на ЮНЕСКО в България

Турове

Хотели

Трансфери

Круизи

Самолетни билети

Галерия

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print

История

География

Традиции

Паметници под закрилата на ЮНЕСКО

ЗА БЪЛГАРИЯ Видове туризъм

Лов/Риболов

Фолклор

Голф

СПА/Балнеология

Роза

Минерални извори

Вино

Кисело мляко

Културен туризъм

Винен туризъм


Чудесата на България ГОРЕЩИ ОФЕРТИ ОФЕРТИ В БЪЛГАРИЯ ОФЕРТИ В ЧУЖБИНА

Радвам се, че сте попаднали на нашия сайт и, че сте заинтересовани относно посещение в България – чаровна малка държава, разположена на Балканския полуостров в юго-източна Европа. Това наистина е една уникална държава, известна  с дългата си история, дружелюбни хора, красива природа, изискана кулинария и стари традиции. България е страна на много цивилизации, богатата средновековна култура е запазена в изключителни забележителности, като църкви, манастири, национални паметници и светилища. Фолклорното ѝ наследство е мелодично и вълнуващо, а природата ѝ изобилства със скали, пещери, гори и планини, с минерални извори и пейзажи,спиращи дъха.

Точно това е мястото, където Деми Травел ще Ви отведе. Ние сме специализирани в организирането на маршрути и турове  в България за туристи от всички краища на света.Целта ни  е да покажем на клиенти си , възхитителните чудеса на България и да ги запознаем със старите български традиции като им предлагаме голямо разнообразие от турове с историческа и етнографска насоченост, комбинирани с посещения на природни забележителности,винени дегустации и други атракции.

Туровете са на различни тематики, като „Вино – Култура - Традиции“, „Чудесата на България“, „Уелнес и СПА“ и „Голф – Вино – Култура“. Те обединяват различни аспекти на българското национално наследство, например древни археологични разкопки с винени дегустации, уелнес и СПА с кулинарни дегустации, фолклорни програми с разходки сред природата, както и разглеждане на средновековни паметници с голф игри.

Искрено се надявам, че ще намерите малко време, за да прочетете повече за България в другите раздели на нашия сайт, и да разберете повече подробности за туровете, които Деми Травел предлага. Ние вярваме, че можем да задоволим всички желания на клиентите си, като им предоставяме различни преживявания комбинирани в един тур, и по този начин да им осигурим най-доброто впечатление за България. И това всъщност е нещото, което отличава нашите турове, и ги прави уникални.

Благодаря за вниманието и ще очаквам Вашето посещение в България.